sonja

Algemene informatie

> Kosten

> Lesrooster

> Foto Gallerij

 

Route en Adres

Yoga Sonja Smit is gevestigd in “de Bedrijvige Bij”.

Het adres is:
Studio nummer B228
Lagendijk 1-3
1541KA  Koog aan de Zaan

Komend uit de richting Amsterdam/Zaandam (A10-A8) of vanuit Purmerend (A7) volg je de snelweg Beverwijk/Alkmaar (A8). Neem, vlak na de brug over de Zaan, de afslag Zaandijk/Koog a/d Zaan (afrit 2). Voor het einde van de afslag houdt je rechts aan (Koog a/d Zaan), langs VAG-garage Heron. Aan het eind van de straat ga je rechts en na 50 mtr. links, bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein  op (schuin tegenover Gamma). Vanaf het parkeerterrein neem je de zij-ingang van het gebouw en volg de bordjes B228 naar de studio van Yoga Sonja Smit.

Vanuit noordelijke richting volg je de Provincialeweg. Meteen als je onder het A8 viaduct door bent, sla je linksaf richting Koog a/d Zaan. Bij het eerste kruispunt ga je weer links, onder het A8 viaduct door, richting Gamma. Schuin tegenover Gamma ga je door de grote hekken, bij het bord “De Bedrijvige Bij” rechtsaf het parkeerterrein op. Vanaf het parkeerterrein neem je de zij-ingang van het gebouw en volg de bordjes B228 naar de studio van Yoga Sonja Smit.

Met de trein is de uitstap plaatst station Koog/Zaandijk. Uit het station ga je door het tunneltje richting Stationsstraat, eerste straatje rechts, dan kom je op de Museumlaan. Daar ga je linksaf richting Molenmuseum en molen Het Pink. Je loopt deze straat uit tot aan Gamma. Schuin tegenover Gamma ga je linksaf bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op. Vanaf het parkeerterrein neem je de zij-ingang van het gebouw en volg de bordjes B228 naar de studio van Yoga Sonja Smit. Dit is vanaf het station ± 10 minuten lopen

Route plannen ? klik hier

Laatste nieuws

> Website Ria en Hugo

> Nieuwsbrief juni 2019

> Sport Yoga

 

 

buitenzijde studio yoga sonja smit

Locatie Yoga Sonja Smit Studio nummer B228