sonja

Algemene informatie

> Kosten

> Lesrooster

> Foto Gallerij

 

Reacties baby yoga


Lieve Sonja,
Twee weken na de geboorte van Daniël gingen wij voor het eerst samen op pad naar baby yoga. En jeetje wat was dat spannend. Er spookt van alles door je hoofd; als hij maar niet een uur huilt, straks moet zijn luier verschoond worden, of hij moet eten. Maar jij zei als eerst; de baby is de baas, als hij wilt eten, poepen of huilen is dat prima en daar passen we ons aan aan. En toen viel er al een rust over me heen. We zitten allemaal met pasgeboren baby’s en zij doen lekker wat ze zelf willen en dat is helemaal niet erg. De opzet van de lessen was erg fijn, eerst 10-15 minuten oefeningen en dan praten met elkaar van wat je zoal bezig houdt. En het is een hele geruststelling dat iedereen worstelt met dezelfde problemen. Het waren hele fijne lessen waar ik iedere week zeer naar uit keek en ik vond het ook erg jammer toen de laatste les was aangebroken. Het was echt een uitje voor ons.  Ik kan iedereen de baby,- en zwangerschap yoga bij jou aanbevelen!
Nogmaals hartelijk dank en lieve groet van Daniël en Saskia

Lieve Sonja,
Sophie en ik hebben erg genoten van de cursus baby yoga. Ik keek elke week weer uit naar de donderdagmiddag. Heerlijk om een uurtje echt met Sophie bezig te zijn en ervaringen van andere jonge moeders te horen. Als kersverse moeder is dat erg fijn en ik ben er een zelfverzekerdere moeder van geworden. Sophie genoot er ook zeker van, want zij was heerlijk ontspannen tijdens de lessen. Het was ook een erg leuke groep en de dames en baby’s hebben al een reunie gepland.
Ik vind dat je het erg leuk doet en mocht Sophie nog een broertje of zusje krijgen, dan komen wij vast weer!
Dank je wel.
Chantal en Sophie

Hoi Sonja,
Babyyoga was een van de eerste dingen die ik ondernam met mijn zoontje. De eerste keer vond ik het enorm spannend! Maar dat bleek al snel niet nodig; alle andere moeders zitten in hetzelfde schuitje! Babyyoga heeft me veel zelfvertrouwen gegeven, door te praten met andere moeders en lekker samen met  je baby in de weer te zijn. Ik zou het absoluut iedere jonge vader of moeder aanraden!
 groetjes! Natasja

Hoi Sonja,
Hartelijk bedankt voor de derde keer baby yoga. Teun heeft samen met mij genoten van het uurtje in de week dat echt even voor ons was.
In de drukte van de dag met het gezin kon ik zo even extra aandacht aan hem geven en genieten van wat hij al kan zonder afleiding van de twee oudste.
Heerlijk ook even voor mijzelf om tot rust te komen en ervaringen uit te wisselen met de andere moeders. We gaan het missen. Het is al weer eenstukje van het proces van loslaten, wat zijn hele leven steeds een beetje meer zal zijn.
Lieve Sonja, hartelijk bedankt voor de aandacht die je ons gaf en het gevoel dat ook dit kind weer een speciaal wonder is.
Lieve groeten en wie weet tot ziens,
Marije en Teun

hey sonja,
je had gevraagt of ik en kyani een stukje wilde schrijven over hoe wij het vonden en hebben beleeft de yogalessen bij jouw. Ik vond de lessen leerzaam hoe je leuk en goed contact kon maken met je eigen kindje. De lessen varieerde elke keer weer en werden ook herhaald wat de les ervoor hadden gedaan.
Dit is wel makkelijk zodat je weer een beetje ophaald wat je ook alweer gedaan had. Kyani vond de lessen ook erg leuk maar ook vermoeiend, want na elke les die ze dan gehad had sliep ze daarna soms wel 4uur lang. Ik doe samen met kyani elke ochtend na het baderen de massge nog, ze vind dit steeds leuker en lekkerder je ziet er ook helemaal genieten.  De yoga vind ze ook heel leuk om te doen, ze beweegt nu telkens zelf meer mee ze weet al helemaal wat er komen gaat. Ik heb dus veel van je lessen geleerd en zou eht zo bij een 2e kindje nog een keer de lessen komen volgen. En ook de zwangerschapsyoga. Wat dat vond ik zelf ook lekker en ontspannend. Dit zijn echte aanraders voor andere. Heb ok de link van je site op kyani der site gezet, dus wij maken reclame voor jouw! Want dat verdien je wel sonja, met jouw leuke leerzame lessen. Groetjes Samantha en Kyani

“Lieve Sonja,
Even een kaartje van ons om je te bedanken voor de gezellige tijd bij zwangerschaps- en baby-yoga. We hebben ons altijd erg welkom bij je gevoeld en doen nog regelmatig oefeningetjes met Cas. De antikrampenoefeningen en het schommelen op schoot zijn favoriet!  Zoals je op de foto kan zien, gaat het erg goed met Cas. Hij groeit als kool en het is echt een super tevreden, gezellig en lief mannetje. Hij heeft sinds kort zijn handjes ontdekt en hij lacht en kletst nu volop. M’n verlof zit er nu bijna op en ik kan terug kijken op een hele bijzondere, mooie en gelukkige tijd. Daar heb jij een bijdrage aangeleverd. Nogmaals super bedankt daarvoor en wie weet tot ziens! Liefs, Miriam en Cas Rijbroek”

Hoi Sonja,
Hierbij nog mijn verlate reactie hoe ik de Baby Yoga cursus heb ervaren. Ik vond het erg plezierig en had ook het idee dat Esme er ook plezier aan beleefde. Ook de massage les was erg plezierig. Een aantal oefeningen doe ik ook regelmatig thuis en dus ook het masseren. Ook was het leuk om van de anderen te horen hoe het bij hun allemaal ging. Groetjes en veel succes met het geven van de cursussen. Marga

Hoi Sonja,
Ik wil je nogmaals bedanken voor de yoga lessen, zowel de zwangerschapsyoga als de babyyoga. Kirsten is nu 4,5 maand en is een erg vrolijk meisje. Ikdoe nog regelmatig oefeningen met haar. Eerst liet ze het gelaten toe en maakte het haar niet uit, zoals tijdens de lessen. Daarna vond ze de oefening met haar knieen naar haar buik en dan naar links en rechts en weer lang maken erg leuk. Nu heeft ze er veel lol in om op het moment dat ik haar onderbenen beetpak voor plank te spelen. Ze weet wat er komen gaat en zit me lekker te stangen. Bij Charles doet ze dat niet. Andere oefeningen vind ze ook steeds leuker. Vorige keer deed ze zelf haar armpjes wijd bij de oefening armen wijd en armen over elkaar. Ze is erg sterk en wil al goed gaan zitten, ze draait zich snel om van haar rug naar haar buik. Verder is ze echt altijd vrolijk en relaxed. We zijn nu ook met haar gaan zwemmen. Dat ondergaat ze nog zoals ze ook de yoga in het begin onderging. Dat zal ze straks ook wel erg leuk vinden. Ik wil je dus nogmaals bedanken voor de leuke speelmomenten/yoga dingen die ik nu met Kirsten kan doen. Groetjes Marjolein van Loenhout

Hallo Sonja,
Met ons gaat het erg goed, wel druk maar dat hoort erbij. Liv ontwikkeld zich super, ze is een enorm levendig en vrolijk kind wat altijd lacht.  Ik ben zo blij dat wij destijds goed naar ons gevoel geluisterd hebben en haar altijd hebben getroost wanneer ze huilde. Ze huilt inderdaad alleen wanneer er iets is en ze is nu al een heel evenwichtig kindje. Ze schrikt nergens van, eet alles wat je haar aanbied en geniet van alles om haar heen.  De basis van dat alles is voor mij ook op de baby yoga gelegd. We kunnen haar inderdaad heel makkelijk troosten door haar aan te raken. Ze vertrouwd daar volledig op. Samen ontspannen gaat ook heel goed. Verder was het ook heel fijn om je ervaringen met andere moeders te delen.  Dus voor ons is de yoga heel belangrijk geweest, nog bedankt daarvoor! Liefs Jeannette

Hallo Sonja,
Baby yoga werkt heel ontspannend. Ons kindje, Lucas, had veel last van darmkrampjes en kwam door de yoga tot rust.
Lucas vond het heel leuk om de oefeningen te doen. Hij huilde nooit tijdens de lessen en je zag dat hij er echt plezier in had.
Ook was het leuk voor Lucas dat hij andere babies zag. Het liefste raakte hij ze stuk voor stuk aan, geweldig vond hij ze.
Sonja geeft leuk en op een heel ontspannende manier les.
Het is heel prettig om naar Sonja te luisteren als ze bijvoorbeeld een oefening uitlegt en ze is ook echt begaan met je.
Het is daarom echt een aanrader om van Sonja les te krijgen, een cadeautje voor je baby en voor jou.
Sonja heel veel succes met de yogalessen en we hebben heel erg genoten. Bedankt!
Groetjes Marieke en een dikke kus van Lucas.

Hallo sonja,
Een beetje laat, maar bij deze toch nog mijn reactie op de baby yoga. ik vond het erg leuk om te doen, om op deze manier met daan iets te doen en te leren wat voor oefeningen/spelletjes ik met hem kan doen. en ook om van andere jonge/nieuwe mama’s te horen hoe zij het doen met hun baby.en nog bedankt voor de leuke foto’s.
Ettie

Terug naar reacties

Laatste nieuws

> Website Ria en Hugo

> Nieuwsbrief juni 2019

> Sport Yoga

 

 

buitenzijde studio yoga sonja smit

Locatie Yoga Sonja Smit Studio nummer B228