sonja

Algemene informatie

> Kosten

> Lesrooster

> Docenten

> Foto Gallerij

> Reacties

 

 

KNO artsen kunnen niet alle gehoorklachten medisch oplossen. “Leer er maar mee leven”, is dan hun niet graag gegeven advies. Maar hoe doe je dat?

Oorsuizen kost 30 % van je dagelijkse energie, en de herrie in je hoofd kan soms gekmakend zijn. Begrijpelijk, dat mensen aangeraden wordt om er niet mee bezig te zijn. Dat kan werken. Maar als dat niet gaat?

In duitsland heeft Maria Hol op verzoek van KNO artsen een methode ontwikkeld, die aantoonbaar effekt heeft. Het mooiste misschien is wel, dat het een zelfhulp-methode is.
Maar dat is ook lastig. Want dan moet je  toch ‘aan de slag’ met iets waar je niet mee geconfronteerd wil worden. In de loop van de tijd merkte ik, dat er mensen zijn die daar graag een ondersteuning bij hebben.
Dat was voor mij, nadat ik vier van de vijf geluiden in mijn hoofd volledig kwijt was, aanleiding een opleiding te volgen bij Maria Hol.

 

Zo ben ik anno 2018 en van de twee  TAT ® therapeuten in nederland die mensen, in groepsverband of individueel, ondersteuning biedt om aan de slag te gaan. Zo leer je de basis van het systeem kennen, en kun je thuis verder door. De basis is een pakket van oefeningen, uit de bioenergetica, taoïsme en meditatie, chinese leer over zelfgenezend vermogen van de mens en zelfmassage.
Ook plotsdoven, mensen met hyperacusis en draaiduizeligheid hebben er baat bij. Bijzonder is ook dat blijkt dat mensen een andere mind-set krijgen en anders met hun energie omgaan.

De warme plek van de Studio van Sonja Smit is voor mensen een mooie plek om te wortelen, en voor mij om van hieruit te aarden en de therapie in de Zaanstreek en wijde omgeving aan te bieden.

Lia Kok

www.tinnitusademtherapie.eu      info@tinnitusademtherapie.eu

Laatste nieuws

> Nieuw: Yin Yoga workshop

> Nieuw: Sport Yoga

> Nieuwsbrief december 2018

> Tinnitus Adem Therapie

> Oorsuizen workshop

> Nieuwe foto’s

> Lotusgeboorte

> Ontspannen met Sonja

 

 

 

buitenzijde studio yoga sonja smit

Locatie Yoga Sonja Smit Studio nummer B228