sonja

Yoga lessen

 

> Hatha Yoga

> Pranayama

> Zwangerschap Yoga

> Zwangerschap partnerles

> 50plus Yoga

 

Hatha Yoga

Het is de bedoeling om met oefeningen, ademhaling en ontspanning een bijdrage te leveren om jezelf te ontdekken.

De oefeningen zijn er op gericht je bewust te maken van spanning in het lichaam. Tijdens de oefeningen merk je dat er verband bestaat tussen spanning en ademhaling. De kunst is de spanning los te laten. Dit veroorzaakt ontspanning, waardoor je de aandacht kan richten op het voelen, de concentratie toeneemt en je innerlijke rust ervaart.

Alle lessen zijn voor iedereen te volgen. De beoefening van yoga is een individueel proces: iedereen ervaart de les en de oefeningen op zijn eigen manier, ongeacht of je al lang of nog maar kort bezig bent.

Inhoud lessen

De lessen duren 1 uur, waarvan een half uur houdingen (asana’s). De overige tijd wordt gebruikt voor ademhalingstechnieken (pranayama) en ontspanning (savasana).

Alles gaat in een laag tempo. De lessen zijn uitermate geschikt voor beginners, 50+ en zij, die een zware fysieke periode achter de rug hebben (zoals een ziekenhuisopname, langdurige ziekte of bevalling).

Door de aandacht aan ademhalingstechnieken (pranayama) zijn deze lessen ook zeer geschikt voor cara patiënten en voor mensen met hyperventilatie.

Laatste nieuws

> Website Ria en Hugo (Praktijk Jagersveld)

> Nieuwsbrief juni 2019

> Yin Yoga workshop

> Sport Yoga

> Tinnitus Adem Therapie

> Oorsuizen workshop

> Nieuwe foto’s

> Ontspannen met Sonja

 

 

 

buitenzijde studio yoga sonja smit

Locatie Yoga Sonja Smit Studio nummer B228