sonja

Yoga lessen

 

> Hatha Yoga

> Pranayama

> Zwangerschap Yoga

> Zwangerschap partnerles

> 50plus Yoga

 

Zwangerschap Yoga

Het is de bedoeling om met oefeningen, ademhaling en ontspanning een bijdrage te leveren om tijdens de zwangerschap jezelf te ontdekken.

De oefeningen zijn er op gericht je bewust te maken van spanning in het lichaam. Tijdens de oefeningen merk je dat er verband bestaat tussen spanning en ademhaling. Juist bij de bevalling kom je spanning tegen, welke door de oefeningen kan worden losgelaten. Dit veroorzaakt ontspanning, waardoor je de aandacht kan richten op het voelen, de concentratie toeneemt en je innerlijke rust ervaart.

             Door yoga krijg je vertrouwen in je eigen lichaam.

De weg van yoga, die hier wordt gevolgd, is bedoeld om het lichaam soepel en ontvankelijk te maken voor de geboorte van het kind en de geestelijke groei van de ouders te bevorderen. Vooral de geestelijke groei van de aanstaande moeder is belangrijk. Een goede voorbereiding is noodzakelijk.

 

Inhoud lessen
Het prettige van deze Zwangerschap Yoga is, dat je er vanaf 3 maanden zwangerschap mee kunt starten en het kunt volhouden tot aan de bevalling, waardoor je jezelf goed kunt voorbereiden op de bevalling. De lessen duren 1 uur, waarvan een half uur houdingen (asana’s). De overige tijd wordt gebruikt voor ademhalingstechnieken (pranayama) en ontspanning (savasana). Tevens worden er enkele lessen besteed aan het geboorteverhaal.

 

Partnerles
Elke laatste vrijdag van de maand wordt er bij voldoende belangstelling een partnerles gegeven. Tijdens deze lessen worden de partners op de hoogte gebracht van hun deelname aan de bevalling, de ademhalingstechnieken, de diverse baarhoudingen en vele andere onderwerpen.
De lessen, van ca. 1,5 uur, starten om 19:30 uur, de kosten bedragen per koppel 15,- per les.
Klik hier voor data en programma

Laatste nieuws

> Website Ria en Hugo (Praktijk Jagersveld)

> Nieuwsbrief juni 2019

> Yin Yoga workshop

> Sport Yoga

> Tinnitus Adem Therapie

> Oorsuizen workshop

> Nieuwe foto’s

> Ontspannen met Sonja

 

 

 

buitenzijde studio yoga sonja smit

Locatie Yoga Sonja Smit Studio nummer B228